Image

OHANA

OHANA är ett hawaianskt ord som betyder familj. I min barndom har vi många gånger använt ett välkänt citat från filmen Lilo och Stitch: “Ohana betyder familj, familj betyder att ingen blir lämnad kvar eller bortglömd”. Det här är ett citat som etsat sig fast hos mig och OHANA blev därför ett självklart namn på min tjänst som dokumentärfotograf.

En OHANA-fotografering är en givande stund för hela familjen. Det är en äkta, varm och avslappnad upplevelse varvad med humor och skratt. Här finns det plats för varje familjemedlem och ingen blir kvar bakom kameran. Genom OHANA fångas er familjs genuina samvaro på bild och sparas som ett minne som ni alltid kan ta med er.

Hur?

Under några timmar kommer jag in till er som en extra familjemedlem. Vi umgås och delar livet, samtidigt som jag får busa med barnen. Genom gemenskapen får jag veta mera om vem ni är och vad som är viktigt för er och kan enkelt fånga händelser och stunder som återspeglar just denna tid i ert liv, precis som den är. Fotograferingen tar vanligen tre timmar och bilderna levereras till er, via ett webbgalleri, sex veckor efter fotograferingen.

Var?

Fotograferingen sker på den plats ni önskar. Det kan vara hemma hos er, vid er sommarstuga, ute på isen, vid stranden eller i en park. Det får gärna vara en avslappnande plats där ni kan njuta av tillvaron och gemenskapen. Stunden vi har tillsammans ska få vara precis som livet är: fullt av lek, skratt, frågor, prat, gnäll, bus och härligt vardagskaos.

För vem?

En OHANA-fotografering passar för dig som vill fånga stunden och livet genom levande, dokumentära bilder. Det kan vara en allt från en stor familj med många generationer till du och din partner, i väntan på ert första barn eller efter barnets ankomst.

Hur bokar man en OHANA fotografering?

Fyll i kontaktformuläret här, eller kontakta mig direkt på info@sofiaylimaki.com

Image

Här nedanför hittar du alla OHANA-portfolion