En eftermiddag tillsammans med

Alfons och hans föräldrar

En varm dag i maj öppnar Alfons och hans föräldrar upp dörrarna till sitt hem. Från första stund har Alfons blicken full av bus och i varje situation ser han möjlighet till lek. Han dyker ner i badkaret, studsar till soffan och hoppar in i en korg. När mamma går in på toaletten vill även Alfons vara med och passar därför på att stolt visa upp sina konstverk till henne.

Den stora och inbjudande trädgården är den utmärkta lekplatsen för familjen. Det är den plats där mamma, pappa och Alfons förvandlas till racerbilar och med full fart tävlar mot varandra, mellan buskarna, runt hela gräsmattan. Alfons favoriter, pyjamashjältarna, får även vara med överallt, från att de dyker ner i sanden till att de noggrant tvättas i en glasburk. Innan vår tid tillsammans är slut hinner vi ännu med bad, middagsförberedelser och sällskapsspel. Från denna fina dag tar jag med mig den värme och närvaro som föräldrarna utstrålar när de umgås tillsammans med varandra och Alfons.

 Det klickade direkt och Alfons sa genast ”Jag tycker om dig Sofia”, och det var viktigt för oss. Avslappnad och härlig stämning genom hela dagen, som återspeglas i resultatet! Super!
– Lena Gillberg

Relaterade inlägg